Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Blue motorbike med Motoboy är så bra!! Och den blir bara bättre av att spelas femton gånger på raken.

Såg ni att Happy MondaysBez (det låter bättre än Big Brother-Bez som han ju också skulle kunna kallas) var med i engelska versionen av det urtrista programmet Pimp my Ride igår kväll? De satte in en miljon tv-apparater i hans gamla skruttiga taxi (det kan förresten inte ha tagit lång tid innan den blev stulen). Fast det programmet har säkert redan visats tusen gånger eftersom MTV bara sänder repriser numera. Eftersom alla band jag gillar alltid kommer från Manchester trodde jag att jag vid det här laget var bra på att förstå dialekten. Men när textremsan föll bort under programmet igår kunde jag se hur Bez rörde på läpparna men ändå inte höra några ord. Jag borde åka på språkresa dit.

Erik de Vahl är förresten vänlig nog att låta alla som vill ladda ner hans skiva Oh! My Spine gratis här. Ett supererbjudande som alla borde haka på eftersom skivan bara gavs ut i hundra ynka exemplar tidigare i år.

Måndag eftermiddags låt kommer att bli nya singeln från Club 8: Whatever you want heter den och är jättefin. Den låter väldigt mycket som Club 8 brukar göra.