Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Man vet att det har varit en alldeles för lugn vecka när det mest spännande som hänt har varit att vaccinera sig. Fast det var roligt att äta pizza på uteserveringen vid Hornstulls strand igår också. Och se Lasse Berghagen gå förbi åt ena hållet och Håkan Hellström åt andra. Kanske var det någon Allsång på Skansen-konferens i närheten.

Programmet för årets Hultsfredfestival, som kompletterades med några nya släpp igår, kvalar i alla fall in som veckans mest ospännande händelse. Det enda band jag vill se är Pet Shop Boys. Men det är ju tre dagar som ska fylls med musikupplevelser. Kan inte Accelerator avvara/låna ut några av alla sina bra band så att vi som inte är galna i raaawk eller vill se något annat än alla de svenska stora artister som spelat överallt de senaste åren kan få lite underhållning på festivalen.

I kväll tror jag dock att den spännande veckan anländer. Jag ska ringa till Jóhann Jóhannsson och se The Mary Onettes och passa på att vara lite nyttig och ta en drink med många kärnkraftsrödfärgade cocktailbär.