Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

När jag kollade in på Leslie Feists MySpacesida för att hitta en länk till mitt fiktiva blogg-blandband visade det sig att två av de bästa låtarna från hennes kommande skiva The reminder finns där för gratis lyssning. Vilken tur! 1234 har Feist dessutom skrivit med australiska New Buffalo. New Buffalo har även sjungit en duett med Jens Lekman som i sin tur sjöng duett med en sampling av Calvin Johnson på den tiden som Lekman fortfarande kallade sig Rocky Dennis.

Oj, vad många röda trådar som löper genom dagens pysselövning. Nu får jag flash back av ett gammalt 80-tals program med Pekka Heino som hette just Röda tråden. Minns ni det? Det gick väl ungefär samtidigt som Lagt kort ligger. Eller vad var det nu som det där programmet med Magnus Härenstam hette? Eller det kanske inte ens var Magnus som ledde det. Jag minns bara att det var en värdinna som vände på några gigantiska spelkort och så skulle de tävlande gissa om nästföljande kort var högre eller lägre. Det kallar jag tv-underhållning.

Måndagens blandband ser ut som följer:

Feist1234
FeistMy moon my man
New BuffaloCheer me up thank you
Moto boyKarki
Rocky Dennis feat Calvin JohnsonPocketful of money
The Mary OnettesLost
Calvin Johnson & The sons of the soilLies goodbye

Undrar förresten när Ola Salo kommer att göra en soloskiva.