Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Jag har haft så mycket att stå i de senaste dagarna att det är först nu som jag öppnat mailet från en kompis som tipsat om att den lilla människan kan göra en insats i tv-tablån. Genom att gå in på USA Todays omröstning om vilka tv-serier som bör få fortsätta kan man rädda sin favoritserie som eventuellt hänger på en skör tråd. Jag har egentligen inte så mycket till övers för någon av serierna men jag ska ändå sympatirösta på Scrubs. Däremot ska jag kryssa i rutan ”drop” i samband med Gilmore Girls. Jag avskyr Gilmore Girls. Det är den mest irriterande serie jag sett. Och jag vet att The Shins gästspelat där och att dialogen är full av popkulturella referenser men den är ändå det mest irriterande jag sett. Nästan precis lika blodtryckshöjande som den högerkristna Seventh Heaven som går på repris på Femman. Den sistnämna kan man i alla fall fnissa åt samtidigt som man vrider sig av obehag när hemmafrumamman och prästpappan tittar på varandra och förstår varandra precis utan att behöva säga ett ord. De bara kollar sådär förstående på varandra. Burr. Det är obehagligare än en skräckfilm.

Eller jag ska förresten inte alls kryssa i Drop på Gilmore Girls. Det är ogint. Jag kryssar i rutan Don’t care istället.