Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

…har ännu inte kommit upp på tapeten. Men DN är nära att ställa den i den här notisrubriken. ”Är stammande Robert Gustafsson kul?”. Jag skulle vilja omformulera den frågan till: Är Robert Gustafsson kul överhuvudtaget? Jag vet att han röstades fram som Världens roligaste man för något år sedan. Före Ricky Gervais och John Cleese. Men frågan måste ställas om och om igen. Hur i hela Hälsingland gick det till? Det är en av mänsklighetens stora gåtor. Robert Gustafsson är den absolut tråkigaste mannen jag vet (undanräknat hans karaktär i Torsk på Tallinn). En miljon gånger tråkigare än vad det sas att Bosse Ringholm var. Och det allra konstigaste är att det verkar räcka med att RG frustar, dreglar och gör samma gamla grimaser för att han ska räknas som jätteskoj. Ibland förstår jag mig inte på världen överhuvudtaget.