Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

SvD:s Nöjechef tillika Bob Dylan-vännen Erika Hallhagen vill värma upp morgondagen med att äta en rejäl Dylan-frukost. Problemet är bara att hon inte vet vad han äter. Eller vad som kan tänkas ingå i en Bob Dylan-frukost. Svaret måste såklart finnas i hans låtar (och här är jag noga med att undvika vitsen om att det finns i vinden) men det är ganska många att lyssna igenom för att hitta en referens till frukostmat.

Eftersom jag är en putslustig själ föreslog jag att han äter omelett med ägg som han hämtat från Maggie’s farm (=kul) tillsammans med bacon som han dock bortförklarar att han äter med låten It ain’t me Babe (=lite mindre kul skämt fast ändå ganska okej om man kommer ihåg filmen om grisen Babe). Undrar vad mer han kan tänkas äta. Synd att inte det där hemska programmet Måndagsklubben finns kvar. Då hade jag kanske kunnat få komma dit och dra några ordvitsar. Jag tycker fortfarande att skämtet om Andrew Birds fågelinfluensa är roligt. Det tycker nog inte han.