Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Igår när jag var på födelsedagsfest kom vi in på vad som var det musiknördigaste vi någonsin gjort. Jag tror att min bekännelse vann. När jag sprang på lägenhetsvisningar för några år sedan tittade jag alltid igenom ägarnas skivsamlingar. So far allting normalt. Men en gång hittade jag den perfekt planlösta lägenheten med bra läge och bra utgångspris när jag tog en snabb titt i skivsamlingen och upptäckte två kopior av Bloodhound Gangs Hooray for boobies. Inte bara ett (1) exemplar alltså, utan två!!

Vad i hela Hälsingland ska man med två exemplar av en skiva av ett av världens grabbigaste band? Plötsligt kunde jag inte längre kunde buda på den lägenheten. Det var ett nördigt men vist beslut. Det hade varit ett heltidsjobb att få ur Bloodhound Gang-stämningen ur stenväggarna. Någonstans måste alla människor dra sin gräns. Jag drar min vid två Hooray for boobies-skivor.

Ikväll spelar Kathryn Williams på Södra Teatern. Hoppas det kommer bli bra. Till det är dags att gå på konsert ska jag dock tillbringa min söndag med att recensera Kaiser Chiefs och Patrik Wolfs nya skivor. Vem har sagt att söndag ska vara vilodag?