Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

American Idol startar sommarkollo för barn mellan 12 och 15 år där de bland annat erbjuder kursen Get the look master class där stylister och tidningsredaktörer lär ut skönhetstips till deltagarna. Hå hå jaja. Och jag som var övetygad om att det skulle gå åt andra hållet . Att Paris Hiltons skivsläpp skulle leda till att slit-och-släng-kulturen imploderade och det istället skulle komma fram motsatsen till artister som kläcks och avverkas på löpande band. Artister som skulle vårdas och hålla i låt säga trettio år. Jag saknar såna. Kan inte ens komma på vilka av dagens artister som kommer att turnera år 2037 för utsålda hus. Lars Winnerbäck antagligen. Och säkert Håkan Hellström. Men vilka fler? Undrar när Svenska Idol ska starta sitt kollo.