Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Ända sedan Rockparty skickade ut sitt pressmeddelande kl 09.59 i morse där de presenterade några nybokade artister till Hultsfred 2007 har jag funderat på vad jag ska säga om bokningarna. Men jag känner mig tom. Nog för att Roky Erickson har kultstatus men Korn, Amy Winehouse, Flogging Molly och Tingsek? Snark. Det är så urtrött att jag tappar intresset varje gång jag försöker tänka ut en formulering.

I och för sig unnar jag alla Korn-fans som blev snuvade på konserten förra året en ny chans. Man ska vara generös. Men resten? Jag vet att det är typiskt att gnälla på en storfestival men jag har inget val. Ska man tillbringa tre dygn i ett dammigt ingenmansland måste det finnas belöningar. Och det räcker inte med ännu ett år med Timbuktu & Damn. De enda band jag skulle vilja se på Hultsfreds hittills släppta program är Goose och Tunng. Och lite av Boys Noize. Nu håller jag tummarna för att rockvoten är fylld för i år. Det är den säkert inte. Det finns alltid plats för lite mer raaaawk.