Annons

Martin Gelin i New York

Martin Gelin

Martin Gelin


Fem vansinniga Obama-fanatiker/marxister på väg till
massmöte för att förslava den vita rasen.

Lite perspektiv inför kvällens Pennsylvania-val:

Obama leder totalt med ungefär 140 delegater och 800 000 väljare. Eftersom det är i praktiken omöjligt för Hillary att hämta in ledningen i delegater står hoppet till absoluta antalet väljare (vilket ärligt talat är ett rätt bra argument för att övertala superdelegater att gå över till henne). Hon behöver vinna Pennsylvania väldigt stort, ungefär 400 000 väljare (förmodligen runt 12-15 procent) för att han en chans att komma ikapp.
Bloomberg har en analys här.

Trots att media är överens om att Obama haft sin sämsta månad någonsin har han sin största ledning någonsin nationellt.

Kanske är det största hotet mot Obama i höst ändå att medieklimatet blivit så nedsörjat av tabloidretorik (även om det inte visat sig påverka hans siffror mot Hillary). Arianna Huffington skriver om detta här:

”One of the main themes of my new book, Right Is Wrong, is the role the media have played in allowing the lunatic fringe now in control of the Republican Party — the people who believe in torture but don’t believe in evolution — to hijack our democracy. I document how the real problem comes not from Fox News or the likes of Limbaugh and O’Reilly, but from a mainstream media that has so internalized the Right’s framing and messages they have now become a part of its DNA.”