Mitt Stockholm

Johan Lindberg

Johan Lindberg

Då är det dags för en ny bild till veckans ”bonusgåta”. En bild tagen av bloggläsaren Stefan R Grazia. Nu blir det något enklare. Frågan alltså: Var i Stockholm är vi?

Via denna länk kan du se första inlägget tillsammans med några läsargissningar. Mejla gärna till mittstockholm@svd.se om du tror att du kan svaret.

Ta också gärna en titt på senaste tv-inslaget här på Mitt Stockholm-bloggen där Martin ”E-Type” Eriksson bland annat väljer ut ett ögonblick i Stockholmshistorien som han skulle ha velat uppleva. Han berättar bland annat också om varför många tror att han röstar på Moderaterna…

KLICKA PÅ BILDEN och se kortfilmen om E-Type!

Vi har ju också samlat alla gåtor och filmer på en interaktiv karta. Så varsågod att klicka er runt och besök de olika platserna! Kanske finns det något som handlar om din favoritgata?

Mejla gärna till mittstockholm@svd.se om det är någon annan plats eller företeelse som du tycker vi ska använda i bloggen eller om du kanske har en egen historia eller bilder.

 

OM BLOGGEN



Välkommen till bloggen Mitt Stockholm! Här samlar vi gåtor, frågesport, bilder, filmer och berättelser om Stockholm förr och nu.

Vill du bidra med eget material eller har förslag på vad vi ska berätta mer om? Mejla till mittstockholm@svd.se

Klicka dig gärna runt i arkivet här nedan – där finns många okända pärlor om vår kära huvudstad.

/Hälsningar Johan Lindberg

Klicka dig runt!

karta

Här finns alla gåtorna och filmerna samlade – klicka dig runt och lär dig mer om Stockholm.

Fler bloggar