Annons
X
Annons
X

Maratonbloggen

Petra Månström

Petra Månström

malin_podcast655

En av Sveriges mest kända friidrottare och Maratonbloggens expert på löpning, Malin Ewerlöf, är gäst i det allra första avsnittet av Maratonpodden. Foto: Henrik Montgomery/TT.

Efter flera månaders hårt arbete kan jag med stolthet och glädje presentera det allra första avsnittet av Maratonpodden, en podcast om uthållighetssporter med undertecknad som programledare.

Gäst i premiäravsnittet är Malin Ewerlöf, medeldistansstjärnan som sadlade om till långdistansare och bland annat har vunnit Lidingöloppet och SM i maraton. Det blev ett spännande samtal om allt från grispass, hur man köttar på riktigt och kisspauser under lopp till dejting, tankar om ätstörningar och om varför man springer som snabbast när man är nykär.

Lyssna i Libsyn

Lyssna i iTunes

Senaste nytt om podden

Mycket nöje!

Lyssna på min podcast!


Hör Lisa Nordén berätta om ”optional runs”, Jonas Colting om sin kärlek till prinsesstårta och Markus Torgeby om varför han klev av elitsatsningen. Allt i min podcast Maratonpodden. Mycket nöje!

MARATONBLOGGEN


Om Petra: Petra är tjejen som löpvägrade fram tills hon fyllde 33 då hon av en slump blev utsedd att blogga om sin träning inför Stockholm Marathon 2010 på en av landets största dagstidningssajter. Med svenska folket som publik genomförde Petra sin första mara och klarade dessutom målet att komma in under fyra timmar.

Sedan dess har Petra fortsatt med löpning och på senare tid fått upp ögonen för ultralöpning. Den 26/7 2014 genomförde hon det 78 km långa bergsultramaratonet Swissalpine Marathonoch den 23/8 deltog hon i urpremiären av UltraVasan 90.

Hon är frilansjournalist med uppdragsgivare som Stadium Magazine, Vagabond och Amelia. 2011-2012 ledde hon tillsammans med maratonexperten Anders Szalkai webbtv-programmet Spring.

I mars 2014 bokdebuterade Petra med Det är bara att springa (Karavan förlag). Hon är också programledare för Maratonpodden, en podcast om uthållighetssporter.

Bonusfakta om Petra: Drömmer om att designa leopardmönstrade träningskläder, älskar lakrits och säger inte nej till en välgjord kaffe latte.

Kontakta Petra Månström här


Foto: Micke Sjöblom/Zebrabild

Arkiv