X
Annons
X

Maratonbloggen

Petra Månström

Petra Månström

Löparhelg med Runday och Petra Månström

Vill du kicka igång vinterträningen med en riktig inspirationsboost? Vill du njuta av massor av god mat (till exempel en magnifik dessertbuffé!), löpning i gott sällskap och en (om jag får säga det själv) galet välfylld goodiebag? Då tycker jag du ska hänga med Runday och mig upp till Högbo Brukshotell den 26-28 oktober!

Runday är en löpargrupp i Stockholm som startades i maj 2011 och förmedlar löpträning på ett glädjefyllt och inspirerande sätt. En av grundarna, Charlotte Karlsson, vann årets SM i marathon och Lidingöloppet 2011. Alla tjejerna har tränat eller tränar löpning på elitnivå, från medel- till långdistans. Jag har själv tränat med dem och gillade verkligen den välkomnande och prestigelösa stämningen – ALLA kan vara med oavsett nivå på löpningen.

Du som hänger med upp till Högbo får bland annat:

  • Helpension med bland annat en grym frukostbuffé och fyrarätters middag inklusive den berömda dessertbuffén
  • Totalt 5 ledarledda löppass i inspirerande miljö
  • Individuell kostrådgivning med Sophia Sundberg (diplomerad kostrådgivare och utbildad inom idrottsmedicin)
  • Individuell löpanalys med utbildad Rundaytränare
  • Inspiration och föreläsningar om kost och löpning med Runday, Sophia Sundberg och mig
  • Mingla med massor av coola, likasinnade människor
  • Fri tillgång till spa med pool och bastu
  • Eftermiddagskaffe med hembakat bröd
  • En HÄRLIG GOODIEBAG som er egen maratonbloggare har fixat!

Pris 3 800 kr (4 200 kr för enkelrum). Observera att ALLA oavsett löpnivå är välkomna – även totala nybörjare! Det finns gott om tränare som tar hand om alla!

Anmälan och mer info hittar du här. Antalet platser är begränsat till 30, så först till kvarn…

Vi ses väl? ;-)

Lyssna på min podcast!


Hör Lisa Nordén berätta om ”optional runs”, Jonas Colting om sin kärlek till prinsesstårta och Markus Torgeby om varför han klev av elitsatsningen. Allt i min podcast Maratonpodden. Mycket nöje!

MARATONBLOGGEN


Om Petra: Petra är tjejen som löpvägrade fram tills hon fyllde 33 då hon av en slump blev utsedd att blogga om sin träning inför Stockholm Marathon 2010 på en av landets största dagstidningssajter. Med svenska folket som publik genomförde Petra sin första mara och klarade dessutom målet att komma in under fyra timmar.

Sedan dess har Petra fortsatt med löpning och på senare tid fått upp ögonen för ultralöpning. Den 26/7 2014 genomförde hon det 78 km långa bergsultramaratonet Swissalpine Marathonoch den 23/8 deltog hon i urpremiären av UltraVasan 90.

Hon är frilansjournalist med uppdragsgivare som Stadium Magazine, Vagabond och Amelia. 2011-2012 ledde hon tillsammans med maratonexperten Anders Szalkai webbtv-programmet Spring.

I mars 2014 bokdebuterade Petra med Det är bara att springa (Karavan förlag). Hon är också programledare för Maratonpodden, en podcast om uthållighetssporter.

Bonusfakta om Petra: Drömmer om att designa leopardmönstrade träningskläder, älskar lakrits och säger inte nej till en välgjord kaffe latte.

Kontakta Petra Månström här


Foto: Micke Sjöblom/Zebrabild

Arkiv