Vinn startplatser i Stockholms Brantaste!

Stockholms Brantaste

3,3 kilometer och 255 höjdmeter. – en tuff utmaning som de flesta kan klara med lite jävlaranamma. Den 19 maj är det premiär för Stockholms Brantaste, ett backlopp i Hammarbybacken i Stockholm. Sugen? Det är i alla fall jag! Nu har tre lyckliga vinnare chansen att få en startplats i loppet.

För att vara med och tävla vill jag att du besvarar följande tävlingsfråga:

Vilket norskt backlopp är Stockholms Brantaste inspirerat av?

Mejla ditt bidrag tillsammans med namn, adress och telefonnummer till spring@svd.se. Skriv ”Stockholms Brantaste” i mejlets ämnesrad. Tävlingen pågår till och med fredagen den 27 april kl 23.59. Lycka till!

Visa kommentarer (0 st)

Välkommen att säga din mening på SvD.se. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. För att få kommentera på SvD.se måste du registrera ett konto med Disqus eller använda ett befintligt konto på Facebook, Google, Yahoo eller OpenID.
Vänliga hälsningar, Fredric Karén, chefredaktör SvD.se Läs reglerna i sin helhet