Allt om pollenallergi och löpning

Pollenallergi

Ett bra tips till pollenallergiker är att förlägga träningen till tidiga morgnar eller precis efter regn, då pollenhalterna är som lägst. Foto: Colourbox.

Våren är här och därmed pollensäsongen. För många betyder det ett riktigt gissel med kliande ögon och rinnande näsa så fort man vistas utomhus – och löpträning är knappast att tänka på. Här har jag samlat lite olika länkar till blogginlägg och artiklar jag skrivit i ämnet:

Är också nyfiken på hur ni läsare med pollenallergi gör med er träning just nu? Berätta gärna!

Visa kommentarer (275 st)

Välkommen att säga din mening på SvD.se. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. För att få kommentera på SvD.se måste du registrera ett konto med Disqus eller använda ett befintligt konto på Facebook, Google, Yahoo eller OpenID.
Vänliga hälsningar, Fredric Karén, chefredaktör SvD.se Läs reglerna i sin helhet