Annons

Maratonbloggen

Petra Månström

Petra Månström

Jag och Ellinor efter ett svettigt pass i lössnön i Lilljansskogen i vintras. Foto: Privat.

Är du tjej/kvinna och vill ha massor av ny löparinspiration tycker jag absolut att du ska boka in onsdagen den 19 oktober. Då kommer nämligen jag att medverka på en after work om löpning tillsammans med min fina bloggkollega Ellinor. Jag kommer bland annat att prata om hur jag gick från noll löpsteg i veckan till under fyra timmar på Stockholm Marathon på ett halvår och Ellinor kommer att dela med sig av sin tuffa träning mot en snabbare mil. Lite nervöst är det men det ska bli superkul att få träffa en massa fantastiska människor och snacka löpning! Här är inbjudan – hoppas vi ses:

När: 19 oktober kl 18.30
Var: Floragatan 4, Stockholm
Kostnad: 300 kr inklusive god middag, dryck och massor av löparinspiration
Anmälan: info@noifnobut.se

Välkommen!

Lyssna på min podcast!


Hör Lisa Nordén berätta om ”optional runs”, Jonas Colting om sin kärlek till prinsesstårta och Markus Torgeby om varför han klev av elitsatsningen. Allt i min podcast Maratonpodden. Mycket nöje!

MARATONBLOGGEN


Om Petra: Petra är tjejen som löpvägrade fram tills hon fyllde 33 då hon av en slump blev utsedd att blogga om sin träning inför Stockholm Marathon 2010 på en av landets största dagstidningssajter. Med svenska folket som publik genomförde Petra sin första mara och klarade dessutom målet att komma in under fyra timmar.

Sedan dess har Petra fortsatt med löpning och på senare tid fått upp ögonen för ultralöpning. Den 26/7 2014 genomförde hon det 78 km långa bergsultramaratonet Swissalpine Marathonoch den 23/8 deltog hon i urpremiären av UltraVasan 90.

Hon är frilansjournalist med uppdragsgivare som Stadium Magazine, Vagabond och Amelia. 2011-2012 ledde hon tillsammans med maratonexperten Anders Szalkai webbtv-programmet Spring.

I mars 2014 bokdebuterade Petra med Det är bara att springa (Karavan förlag). Hon är också programledare för Maratonpodden, en podcast om uthållighetssporter.

Bonusfakta om Petra: Drömmer om att designa leopardmönstrade träningskläder, älskar lakrits och säger inte nej till en välgjord kaffe latte.

Kontakta Petra Månström här


Foto: Micke Sjöblom/Zebrabild

Arkiv