Sara ska cykla i 24 timmar

Rosa dygnet har varit den största privata insamlingen till Rosa Bandet de senaste tre åren. Den 2 oktober går eventet av stapeln igen.

Då jag har flera anhöriga som drabbats av cancer ligger följande goda sak mig extra varmt om hjärtat och jag har därför valt att blogga om den:

Den 2 oktober ska min träningsbloggkollega Sara Rönne anta en riktigt tuff utmaning – hon ska cykla på en spinningcykel i 24 timmar till förmån för Rosa Bandet och bröstcancerforskningen. Hennes mål är att samla in 1 000 kronor per cyklad timme – alltså 24 000 kronor.

Läs mer om Saras cykelutmaning och hur du kan bidra här.

Visa kommentarer (190 st)

Välkommen att säga din mening på SvD.se. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. För att få kommentera på SvD.se måste du registrera ett konto med Disqus eller använda ett befintligt konto på Facebook, Google, Yahoo eller OpenID.
Vänliga hälsningar, Fredric Karén, chefredaktör SvD.se Läs reglerna i sin helhet