Annons

Ledarbloggen

Maria Ludvigsson

Maria Ludvigsson

Det är klar att ingen vill bli påmind om eländen, fadäser och allmänna hjärnsläpp man i någon mening har haft del i… Inte ens LO. Fullt förståeligt. Men. Att sura och neka – är det verkligen så snyggt? När Fredrik Segerfeldt presenterat sin rapport (Migro) om LO:s tidiga utsagor om vad som skulle hända Sverige och svenska arbetsplatser efter östutvidgningen 2004, samt hur fel de hade, fick han sina fiskar varma.
Så kan det vara i debatten, att ge sig på LO och sosseriet i största allmänhet gör man inte ostraffat. Och att antyda att de haft protektionistiska avsikter med sin politik – hur sant det än är –  är särskilt illa. Så, på förekommen anledning erbjuds här en länk om den omtalade GO HOME!-linjen som fackliga företrädare drev under en tid. (Det har nämligen antytts att detta skulle vara ett elakt påhitt av Segerfeldt m flera).

We give to You: The Länk: http://www.byggnadsarbetaren.se/bloggar/reportage-10-ar-sedan-go-home/2014/12/tillbaka-till-vaxholm/

 

Arkiv