X
Annons
X

Ledarbloggen

Maria Ludvigsson

Maria Ludvigsson

När andra deltagare i Pridefestivalen i Falun reagerade på att det bredvid dem marscherade personer som banderollvis önskade död åt alla borgare (oavsett sexuell läggning) fick SSU ett utbrott. Inte, alltså, på våldsideologerna och dödsönskarna utan på Liberala ungdsomförbundet som avfotograferade hatbanderollen och lade ut på Facebook. Enligt SSU är det Liberalerna som hotar att utmana allas lika värde!

”Att sprida bilden ’är inte att stå upp för allas lika värde’ menar SSU-ordföranden” skriver Sara Telde i Dalarans Tidning (DT)

Detta måste vara den knäppaste analys SSU någonsin har gjort sig skyldigt till. Det är dessutom beklagansvärt varje gång den mer moderata vänstern tar våldsideologerna i försvar och i stället lägger skulden på dem som önskar öppenhet och tolerans.

Arkiv