Annons

Ledarbloggen

Daniel Persson

Daniel Persson

Aftonbladets hemsida kan hågade läsa om en incident från inspelningen av Mot alla odds. Programledaren Natasha Illum Berg som ska vara Afrikas första kvinnliga licensierade storviltsjägare, tidigare sommarpratare i P1 samt Lundsbergalumn fick sitt vapen beslagtaget när expeditionen passerade gränsen till Namibia. Av relativt uppenbara skäl var hon allt annat än nöjd med situationen.

När Aftonbladet ber Daniel Lägersten, projektledaren på SVT, att berätta om vad som hände förklarar han att ”Vapnet är som hennes handväska”. Hur då? Om han hade sagt att vapnet för henne är som Margareth Thatchers handväska hade jag möjligtvis kunnat köpa det. Men nu är det ju enbart att förlöjliga en väldigt kompetent människa och det på ett helt poänglöst sätt. För inte kan väl SVT skylla på bristande mediaträning?

Arkiv