Annons

Ledarbloggen

Claes Arvidsson

Claes Arvidsson

”Det är så jävla illa”, skrev Anders Johansson i ett sms till flera partikamrater efter att ha lyssnat på Håkan Juholt i Ekot:s lördagsintervju. Johansson är tungt kommunalråd i Sigtuna och ledamot av partistyrelsen. Och vidare: ”Jag tycker inte att detta är värdigt mitt fina parti och vet inte om jag vill vara en del av förfallet”.

Rätt surt och väldig anmärkningsvärt, kan man tycka.

Det läckta sms:et har dock varken kommenterats av partisekreterare Carin Jämtin eller partiledaren själv. När TT frågade valde Håkan Juholts pressekreterare i stället att hänvisa till förste ombudsmannen i Stockholms län, Nils Vikmång.

När TT sedan frågade Vigmång om varför just han ska kommentera blev svaret:

”Det kan inte jag heller förklara. Jag har ingen kommentar att ge på detta.”

Cirkus Juholt är verkligen rena cirkusen.

Arkiv