Annons

Ledarbloggen

Sanna Rayman

Sanna Rayman

Framträdande republikaners främsta gren i dessa dagar verkar vara en tilltagande talang i att göra sig själva ordentligt hånbara. Det faktum att Barack Obama till slut har funnit sig tvungen att hålla en presskonferens enbart för att visa upp sitt födelsecertifikat för att få slut på det eviga snacket och ryktesspridandet om att han inte är amerikan smickrar sannerligen inte hans motståndarlag.

Att en av de pådrivande tjatmostrarna i sammanhanget – Donald Trump – svarar med att han vill granska attestens äkthet ger ytterligare anledning att greppa skämskudden.  Och som om detta inte vore nog fortsätter presidentkandidat Trump sitt gnat. Nu hävdar han att han har hört att Barack Obama var en dålig skolelev och önskar därför klargörande , gärna i form av betygsdokument, i hur denne överhuvudtaget lyckades komma in på samt klara sin universitetsutbildning. Man baxnar.

 

Arkiv