Annons

Ledarbloggen

PJ Anders Linder

PJ Anders Linder

SvD söker en allmänbildad, allsidig och formuleringsglad medarbetare till ledarredaktionen. Du har goda insikter såväl i den politiska debatten som i den bredare samhällsdiskussionen och är intresserad av vad som händer både inom och utanför Sveriges gränser. Du kan arbeta snabbt och självständigt och klarar den tidspress som det innebär att skriva mot deadline. Du ser nätet som hemmaplan. Du delar de borgerliga värderingar som kännetecknar ledarsidans hållning.

En viktig del av arbetet består förstås i att kommentera aktuella frågor i texter för papperstidning, webb och andra kanaler. Men du är också med och tar ansvar för utformningen av ledarmaterialet i dess helhet genom t ex bildval, rubriksättning och redigering. Antingen behärskar du redan InDesign eller så lär du dig snabbt.

SvD söker också sommarvikarier till ledarredaktionen. Kravprofilen och arbetsuppgifterna är i princip desamma som för tjänsten till ordinarie ledarskribent.

Vi vill ha ansökningar till pj.anders.linder@svd.se  senast fredagen den 25 februari 2011.

Arkiv