Annons

Ledarbloggen

Sanna Rayman

Sanna Rayman

Larmen om glas i kyckling bara fortsätter. Från Smygehamn i söder till Piteå i norr. Det är oerhört obehagligt och dessutom mystiskt. Rapporterna om glas och återkallat kycklingkött har nu pågått i över en vecka och fortfarande är hela historien en gåta. Ingen har tagit på sig ansvaret och under tiden växer härvan till att även omfatta kyckling tillverkad i Tyskland och Danmark.

I ett TT-telegram från i går läser jag att ”Någon samordning sker inte utan varje polismyndighet utreder varje fynd för sig.” Hmm. Med tanke på att nya fall fortsätter att rapporteras in hela tiden börjar det kanske bli dags för samordning?

Under tiden kan vi konstatera att texten till reklamlåten Kyckling på fredag numera skorrar betänkligt öronen. ”Då mår man riktigt bra”? ”Det enda jag vill ha”? Njae…

Själv tänker jag faktiskt äta kyckling ikväll. Men tuggar förstås med största försiktighet.

Arkiv