Annons

Ledarbloggen

Sanna Rayman

Sanna Rayman

En del av ledarskribentens jobb är att på ett spetsigt vis kommentera och peka på politikens och politikernas klantigheter. Det brukar vara roligt att göra de där iakttagelserna. Men ibland träder verkligheten in och spetsar till det alldeles av sig själv. Kvar sitter såna som jag och undrar vad vi är till för, egentligen.

För vad kan jag någonsin formulera som överträffar verkligheten?
Pär Nuder, med en månadslön på 52 900 kronor, har inte deltagit i en riksdagsdebatt sedan i november, han har inte suttit i något utskott sedan i januari och han har inte skrivit under en enda motion sedan i oktober.

Under denna period av, eh, avlönat utanförskap har Pär Nuder nämligen ägnat sig åt att skriva en bok. Den heter Stolt men inte nöjd.

Nej, det finns inget jag kan tillägga som toppar det här.
Jag ger upp.

Arkiv