X
Annons
X

Larsson läser

Janerik Larsson

Janerik Larsson

Ekot rapporterar: Sedan i torsdags diskuterar Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet hur vinsterna i välfärden ska kunna begränsas. Vänsterpartiet har krävt en uppgörelse i den här frågan innan partiet är berett att inleda förhandlingar om nästa års statsbudget.

Två funderingar:

1. Borde inte allt fokus ligga på kvalitet i stället för på denna mystiska marxistiska förvirring angående vad ”vinst” är ?

2. Borde inte Alliansen i denna ”fråga” sträcka ut handen till Löfven och erbjuda räddning från en destruktiv diskussion med Sjöstedt ?

Om gästbloggen

Janerik Larsson är gästbloggare hos SvD Ledare. Han är skribent, författare och journalist, verksam i Stiftelsen Fritt Näringsliv och pr-byrån Prime. Bloggar om svensk politik och har en internationell utblick mot främst brittiska och amerikanska medier.
Åsikter är hans egna.