X
Annons
X

Larsson läser

Janerik Larsson

Janerik Larsson

Nyhetssajten Business Insider har besökt Sverige och rapporterar att detta är världens bästa land. Ja, det var ju ingen riktigt stor nyhet för oss –  men möjligen är några av de skäl som anges en smula överraskande…

Det första skälet är exempelvis att vi fikar med kaffe och tårtbit två gånger varje dag….

Ett annat skäl är att vi äter lingonsylt till i stort sett allt…

Men ABBA och Pippi Långstrump slår såklart det mesta resten av världen kan erbjuda !

http://www.businessinsider.com/reasons-we-love-sweden-2014-7

Om gästbloggen

Janerik Larsson är gästbloggare hos SvD Ledare. Han är skribent, författare och journalist, verksam i Stiftelsen Fritt Näringsliv och pr-byrån Prime. Bloggar om svensk politik och har en internationell utblick mot främst brittiska och amerikanska medier.
Åsikter är hans egna.