Annons

Kulturbloggen

Erika Hallhagen

Erika Hallhagen
Den lilla lilla Zorromasken i "romantisk" spets.

Den lilla lilla Zorromasken i ”romantisk” spets.

Klädkedjan Kappahl fortsätter att inspireras av kulturvärlden. Efter att ha fått kritik för att ha snott lite väl mycket av Cirkus Cirkörs senaste verk Knitting peace i sin stickade höstkollektionsatsning tar man nu steget fullt ut och inleder ett samarbete med en kulturutövare. Denna är författaren E L James, som gjort sig ett namn och en förmögenhet på sina Fifty shades-böcker. Kappahl går således från helylle till BDSM, även om man likt boken framförallt jobbar med att antyda det utmanande. En reklamfilm visar en mängd påklädda skägg som betraktar en kvinna iklädd glansiga underkläder och liten liten Zorromask, även den i spets för ”den romantiska känslan”. Vi ser med spänning fram emot trailern där den manlige modellen åmar sig i sängen iförd kollektionens enda herraccessoar – den grå slipsen.

Kategorier