Annons

Kulturbloggen

Anders Q Björkman

Anders Q Björkman

Fredag nästa vecka (2 mars) har exorcistfilmen The devil inside svensk premiär. I den försöker Isabella (Fernanda Andrade) ta reda på varför hennes mor Maria (Suzan Crowley) för 20 år sedan på ett brutalt sätt mördade tre personer. Till sin hjälp har Isabella två unga exorcister (Simon Quarteman och Evan Helmuth) och tillsammans med dem försöker hon driva ut fyra demoner som tagit makt över modern.

Svenska Dagbladet recenserar i vanliga fall alla filmer inför svensk biopremiär, men eftersom filmbolaget Paramount inte vill förhandsvisa The devil inside för pressen är det den här gången inte möjligt. Varför förhandsvisas inte filmen, kan man undra. Innehåller The devil inside kanske överraskningsmoment som Paramount vill spara till biobesökarna? Eller är den helt enkelt bara ganska dålig? Den som lever får se.

Kategorier