Gör din egen Ranelid-låt

Nu har produktionsbolaget Delorean skapat en Ranelidsajt där alla kan använda sig av författarens fraser och göra sin alldeles egna Björn Ranelidlåt. Upphovsmakarna tycker att Ranelid fått ta alldeles för mycket skit för sin medverkan i Melodifestivalen.

På sajten går det att trycka på olika knappar för att få citat och handklapp. Bland citaten finns ”Själen är gränslös”, Ett mirakel inom dig” och ”Mannens säd”. De som vill fördjupa hans solbränna kan ägna sig åt det.

Här kan du göra din Ranelidlåt.

 

Visa kommentarer (1981 st)

Välkommen att säga din mening på SvD.se. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. För att få kommentera på SvD.se måste du registrera ett konto med Disqus eller använda ett befintligt konto på Facebook, Google, Yahoo eller OpenID.
Vänliga hälsningar, Fredric Karén, chefredaktör SvD.se Läs reglerna i sin helhet