Annons

Kulturbloggen

Tobias Brandel

Tobias Brandel

Den häringa homosexfestivalen i Fjollträsk har inte undgått Ring P1-haveristerna, som tycks löpa total amok de här dagarna. I morse fick vi bland annat lära oss att Pride firas för att hylla hiv och aids. Svensk public service när den är som bäst, eller möjligen när den mest påminner om bortplockade läsarkommentarer på dagstidningarnas sajter.

Och medan homofober med roliga dialekter kommer till tals genom ett hederligt telefonväkteri, så roar sig den politiskt korrekta medieeliten med att sprida deras ändå rätt humoristiska citat på Twitter, som: ”Varför tycker de här människorna att de är så märkvärdiga att de måste ordna med en festival” och ”De homosexuella har fått fram sin ståndpunkt, det är bra nu, vi kan lägga ner det här”. Det kommer att bli en tuff vecka på jobbet, Täppas.

Kategorier