Annons

Susanna Baltscheffsky om klimat & miljö

Susanna Baltscheffsky

Susanna Baltscheffsky

Just nu får kronprinsessan Victoria en briefing av miljöminister Andreas Carlgren om läget i klimatförhandlingarna här i Bella Center i Köpenhamn. Sedan ska hon vara med vid en bilateral överläggning med Sydafrikas miljöminister och även träffa Michael Zammit Cutajar som är ordförande för arbetet med den avtalstext som förhandlas fram här.

Hon ska även följa förhandlingarna i morgon.

Tyvärr kan jag inte rapporter mer eftersom media inte får vara med.

Om bloggen

Susanna Baltscheffsky har bevakat miljö- och klimatfrågor på SvD sedan 1995. I bloggen skriver hon snabba miljönyheter, både från Sverige och internationellt, om politik, vetenskap och debatt. Här hittar du också nyheter som inte syns i det dagliga flödet.

Kontakta Susanna Baltscheffsky