Annons

Susanna Baltscheffsky om klimat & miljö

Susanna Baltscheffsky

Susanna Baltscheffsky

De som läser SvD har knappast missat att jag och kollegan Jonas Fröberg är i full gång med en serie om etanol.

Vi har ju uppmanat er läsare att skicka in era frågor om etanol till etanol@svd.se.
Och så många bra frågor, funderingar och resonemang om etanol och biodrivmedel som har kommit in! Tusen tack.

Vi jobbar på för att få med många av de aspekter ni undrar över. Framåt slutet av nästa vecka startar artikelserien. När den slutar vet vi inte riktigt än. Vi anar att det kan droppa in tips och idéer om uppföljningar från er läsare under seriens gång.

Om bloggen

Susanna Baltscheffsky har bevakat miljö- och klimatfrågor på SvD sedan 1995. I bloggen skriver hon snabba miljönyheter, både från Sverige och internationellt, om politik, vetenskap och debatt. Här hittar du också nyheter som inte syns i det dagliga flödet.

Kontakta Susanna Baltscheffsky