Äntligen julafton!

Idag är det då dagen då allt ska vara klart, julklapparna inhandlade, maten lagad, huset pyntat och barnens ögon ska tindra. Skämt åsido så är det rätt skönt att den närmsta tidens flängande och fixande är över. Nu ska jag bara duka bordet sen kan gästerna komma. Efter alla inspirerande julbilder jag tittat på och ibland även bloggat om så blev mitt eget hem ganska enkelt dekorerat. En enkel, ganska oformlig, gran med vita kulor och silvriga stjärnor, några blomdekorationer i vitt och en hel del levande ljus. Bilden är min egen. Fler bilder hittar du här och här.

Visa kommentarer (0 st)

Välkommen att säga din mening på SvD.se. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. För att få kommentera på SvD.se måste du registrera ett konto med Disqus eller använda ett befintligt konto på Facebook, Google, Yahoo eller OpenID.
Vänliga hälsningar, Fredric Karén, chefredaktör SvD.se Läs reglerna i sin helhet