Tyvärr har ett fel inträffat.

Välkommen till Svenska Dagbladet. Tyvärr har något hänt som gör att sidan inte kan visas.

Klicka här för att försöka ladda SvD på nytt.

Aktuell driftinformation.

Vill du skicka ett mejl till SvD:s webbredaktion, klicka här.

Enkel juldukning med nejlikor och pepparkaksformar

21 december 2009 kl 9:09 | | Kommentarer(0)

Nu är det bråda dagar och mycket som ska fixas innan julafton. Något som brukar komma i sista stunden, åtminstone för min egen del, är dukningen. På julafton vill jag att det ska vara lite extra fint samtidigt får det inte blir för stelt eftersom det ska passa både äldre och yngre i familjen. På de här bilderna har stylisten Jimmy Schönning dukat ett bord med blandade udda stolar, så som det ofta blir när man är många som ska få plats. Dukningen är enkel med röda och vita löpare tvärsöver, vitt porslin och en apelsin med nejlikor på var tallrik. Lägg märke till den lilla pepparkaksformen som ligger under apelsinen som stöd. Bilder från Åhléns.

Visa kommentarer (0 st)

Välkommen att säga din mening på SvD.se. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. För att få kommentera på SvD.se måste du registrera ett konto med Disqus eller använda ett befintligt konto på Facebook, Google, Yahoo eller OpenID.
Vänliga hälsningar, Fredric Karén, chefredaktör SvD.se Läs reglerna i sin helhet