Är krämfärgat det nya vita?

Broste Copenhagen kom i dagarna ut med sina inspirationsbilder inför våren och det var mycket benvitt, beige och naturfärgat. Kanske är det så att det vita håller på att gå över till det mildare benvita mer krämfärgade nyanserna. Bilderna är pressbilder.

Visa kommentarer (1 st)

Välkommen att säga din mening på SvD.se. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. För att få kommentera på SvD.se måste du registrera ett konto med Disqus eller använda ett befintligt konto på Facebook, Google, Yahoo eller OpenID.
Vänliga hälsningar, Fredric Karén, chefredaktör SvD.se Läs reglerna i sin helhet

  • CrimsonAnna

    Kan så vara
    Själv använder jag gärna krämfärgade ljus istället för rent vita. Det blir så fint sken. Min adventsljusstake befolkas i år av fyra krämvita antikljus.