Inredningsbloggen

Susann Larsson

Susann Larsson

Det blir väldigt hemtrevligt och snyggt att ta in naturen i dekorationerna. Det blir dessutom ganska billigt om man har tillgång till en trädgård. Här kommer några exempel på dekorationer som man enkelt kan fixa till själv, om man har tid och lust. Bilderna kommer från stylist Eva Lindh, foto Anna Kern (första o sista bilden) och Sara Danielsson.

Ett sånt här arrangemang kan man lätt göra med en skulptural gren, några blockljus och kottar. Man kan använda rönnbär eller små röda äpplen till.

En krans av granris och några krukor med ljus och mossa doftar gott och blir vackra blickfång. Använd en stomme av något slag (grenar, stålring) till kransen och klä med granris. Använd ståltråd eller grovt snöre när du virar. Sätt oasis i små krukor, stick ner ljusen och fyll på runtom med mossa.

En enkel krona av granris hängd i sidenband ger fin julstämning ovanför matbordet. Vill man göra en liknande själv, använd en stålring, klä med små kvistar granris och häng upp i sidenband. Sen kan man sätta till prismor, julgranskulor eller kanske pepparkakor som hänger ner.

Fler bloggar