Annons

Idagbloggen

Susen Schultz

Susen Schultz

Tror du att man bara är glad när man skrattar – eller att det enbart är hemskt att vara skräckslagen? Trodde väl det. Snart vet du bättre. Idag har vi lanserat vår nya blogg ”100 känslor” som är ett samarbete mellan Idagsidan, John Airaksinen och Linda Backman från Psykologifabriken samt Natur&Kultur. John och Linda har finkammat nätet efter kända klipp som kan illustrera allt mellan skam och hysteriska utbrott. Med de klippen som utgångspunkt undersöker de vad en känsla är – och vad man kan göra åt den. Till sin hjälp har de psykolog Anna Kåver, bokaktuell med ”Himmel, helvete och allt däremellan – om känslor”. Vill du läsa mer om henne, hittar du en intervju här.

Vi fredagsmys-frossar igång bloggen med tio klipp på en gång. Därefter lägger vi ut ett nytt varje vardag.

Mycket nöje!