Annons

Adam Erlandsson om digitala trender

Adam Erlandsson

Adam Erlandsson

NYHETSSAJTER Vissa dagar går långsammare än andra och en del är värre än så. För de där trista stunderna när det inte händer någonting alls har Read/Write Web plockat fram sex sajter som effektivt tvättar bort känslan av stiltje.

”Sometimes, news on the web is noticeably slow – especially in the weekends. It’s ironic in a way, considering that millions of articles get written everyday and many go unnoticed. To address this need, here are six social media sites to help you find more great content.”

Ingen kan ensam hålla koll på allt som händer på internet, men tillsammans med andra kan man hålla koll på en del av det. Read/Write Webs sex sajter är bra startpunkter för att hålla koll.

Min favorit är Stumble Upon. Där hittar jag oftast intressant och kul läsning. Dessutom är det en snygg och enkel sajt.

Google News och Alerts samt Digg och de många, många, många klonerna kan också hjälpa till.

Via Beta Alfa.