Annons

Adam Erlandsson om digitala trender

Adam Erlandsson

Adam Erlandsson

MICROHOO YACROSOFT Googlegrundaren Sergej Brin tycker tydligen att Microsofts försök att ta över Yahoo är ”skrämmande”.

Följande berättade han för en samlad presskår i samband med ett evenemang på huvudkontoret för Google Lunar X Prize – företagets tävling som har som mål att sätta en privatfinansierad farkost på månen:

”Internet har utvecklats från öppna standarder och av en mångfald av företag. När det börjar bli företag som har kontroll över operativsystemen och webbläsarna så tar de också kontroll över de största webbplatserna och kan använda sin makt för att manipulera saker på olika sätt. Jag tycker att det är skrämmande.”

Är det bara jag som tycker att det är lite skoj att han sa det på en presskonferens om att Google vill stödja en privat månlandning?