Annons

Cykelbloggen

Erica Treijs

Erica Treijs
Genom ett soligt Europa?

Genom ett soligt Europa?

Har insett att det kommer att krävas en hel del fartpass för att känna mig nöjd med cyklandet. Det rullar annars på efter plan. Har klarat av knappt 120 mil och om inget oförutsätt händer borde jag hinna med de planerade 250 milen jag lovat att avverka innan trampresan till Paris den 3 juli.

Börjar kunna sitta timme ut och timme in i sadeln utan kramp i baken. Även blixtarna från trakten kring nacke och skulderblad kommer allt mer sällan. Har också blivit bättre vän med min nya Team Rynkeby-cykel efter att jag bytt hjul.

Ser till att använda samma kläder varje gång (har dock flera ombyten för att inte skrämma bort mina medcyklister…) men laborerar inte ens med strumporna längre. Allt ska köras in och finns det en ynka söm som skaver så vill jag veta det innan jag står på startlinjen till Skandisloppet, Vättern eller det stora Parisäventyret. Har köpt däck som ska på innan Vättern, men som inte ska vara helt nya när det beger sig.

Börjar komma upp över 10 mil på helturerna – och tycker att det är rätt härligt. Men 20 mil per dag i en knapp vecka skrämmer fortfarande, men sådan blir min första vecka i juli.

I dag kom kartan från ruttgruppen på vägen vi ska ta genom Europa. Ser enkelt ut – i fågelperspektiv.

 

 

Om bloggen


I sommar ska jag cykla till Paris med Team Rynkeby för att samla in pengar till Barncancerfonden.
Men tills dess kommer den här bloggen att berätta den osminkade sanningen om träningens med- och motgångar.
Men också om prylar, mat och motionslopp.

Häng med, häng på!