Annons

Cykelbloggen

Erica Treijs

Erica Treijs
Sist upp efter en lång dag.

Sist upp efter en lång dag.

Har nu ”vant mig” vid bergen. Gjort deras blues till min. Trampar enkelt 1 000 höjdmeter per dag. Utförskörningarna börjar också bli ganska trevliga. Mötte några getter på vägen i dag, men inte ens detta fick mig ur fokus. De ville dock inte bli fotade – tyvärr.

Irriterar mig egentligen bara på farbröder som till vilket pris som helst bara måste om – oavsett om det är säkert, snyggt eller ens nödvändigt. Men numera ger jag dem en match – men bara uppför. På kilometerlånga utförslöpor däremot, kommer man snabbt upp i 50 km/h och då gäller bara säkerhet. Inga snabba rörelser, bromsa försiktigt innan kurvan, våga släppa på när det går. Det är härligt, men också hisnande.

Har i princip bara cyklat berg och fått ihop drygt 30 mil så här långt. Fem träningsdagar kvar i värmen. Kan inte säga annat än att det är ”bikers-high” som gäller just nu.

Men i morgon är en annan dag…

 

 

Om bloggen


I sommar ska jag cykla till Paris med Team Rynkeby för att samla in pengar till Barncancerfonden.
Men tills dess kommer den här bloggen att berätta den osminkade sanningen om träningens med- och motgångar.
Men också om prylar, mat och motionslopp.

Häng med, häng på!