Annons

Cykelbloggen

Erica Treijs

Erica Treijs
Kent Söderström – latino light, med extra allt.

Kent Söderström – latino light, med extra allt.

Jag var skeptisk det ska erkännas – inte till ”Spin of Joy” som är ett fantastiskt arrangemang där 150 gym över hela landet går samman till en spinningfest där alla intäkter går till Barncancerfonden – men däremot till mannen som gled in i spinningsalen på Värmdö Body Joy, iförd långbyxor, skjorta, solbrillor och med rejält med bling-bling kring halsen. När han sedan hellre dansade och sjöng än trampade så var jag övertygad om att den kommande timmen skulle bli en plåga.

Men det tog inte lång tid förrän jag stod upp och skakade rumpa i takt (hyfsat) till musiken. Att Kent Söderström sedan lottade ut vinflaskor efter passet var också en överraskning, men väl en skön sådan. Träning och välbefinnande handlar också om njutning och att leva som en asket är inget för mig. Nu vann jag inget pris, men att komma ut som tramp-twerkare en lördagsmorgon är inte fy skam det heller.

P.s Till er som kommer att mejla mig och berätta att jag är oseriös, kan jag säga att jag körde två timmar spinning  där jag i 84 minuter låg över 82 procent av min maxpuls eller däröver. Och nu tar jag fram min Scott foil för att hinna ut några mil i solen också!

Ses på Ekerö!

Härligt tryck på "Spin of Joy".

Härligt tryck på ”Spin of Joy”.

Om bloggen


I sommar ska jag cykla till Paris med Team Rynkeby för att samla in pengar till Barncancerfonden.
Men tills dess kommer den här bloggen att berätta den osminkade sanningen om träningens med- och motgångar.
Men också om prylar, mat och motionslopp.

Häng med, häng på!