Annons

Cykelbloggen

Erica Treijs

Erica Treijs

Okej, det är bäst att jag säger det själv och utan krusiduller – jag är för tjock. Inte smällfet, bara precis på gränsen till övervikt i BMI-tabellen. Detta är inget jag brytt mig särskilt mycket om tidigare. Möjligen undrat varför volangerna på mitten fortsatt fladdrar fint – trots idogt tränande. Visst, ni tänker att det är åldern. Men jag tror inte det är hela sanningen. Jag äter förvisso kakor och saltlakrits i mängd. Och så detta evinnerliga sittande… Det ger – annorlunda kurvor. I alla fall på sikt. Och på mig.

Jag är heller inte fullt så naiv att jag egentligen tror att motion skulle lösa hela formproblematiken. Här på svd.se har bland andra Jacob Gudiol förtjänstfullt beskrivit att vägen till ett smalare liv främst handlar om vettig kost. Jag vet och jag ska.

Om en månad bär det av på träningsläger på Mallorca. Det årliga, men som utökats till två veckor. Då blir det åka av. Tyvärr en hel del uppför och då är de där extra kilona ingen höjdare. Jag lovar. För jag har provat.

Därför ska det nu bli ändring. Tre kilo ska omgående bort! Tips, någon?

 

Om bloggen


I sommar ska jag cykla till Paris med Team Rynkeby för att samla in pengar till Barncancerfonden.
Men tills dess kommer den här bloggen att berätta den osminkade sanningen om träningens med- och motgångar.
Men också om prylar, mat och motionslopp.

Häng med, häng på!