Annons

Cykelbloggen

Erica Treijs

Erica Treijs
Mattias Fyrenius, gillar att ligga först. Ett verkligt lok helt enkelt.

Mattias Fyrenius, gillar att ligga först.

Det går inte att säga annat än att det är underbart att äntligen få pumpa däcken på nytt för en tur på Ekerö. En begynnande förkylning gjorde att tempot blev mediokert, men snittade trots allt 29 km/h på dessa årets första fyra mil. Blir bättre. Och längre. Kanske också mindre snorigt.

Sambon Mattias Fyrenius har bråda dagar, han ska ta sig runt sjön med en av Fredrikshofs Sub 8-grupper, medan jag fegade och valde Sub 12, men med en förväntad sluttid på 11.15. Vättern är oavsett tidsmål egentligen inget annat än ett galet uppdrag. När man träffar cykelivrare från andra länder, så skakar de bara på huvudet åt oss som skaver 30 mil runt en sjö när man kan åka stilrent upp och nedför berg. Men kallar man sig cyklist och bor i det här landet så är det bara att nöta på.

Om bloggen


I sommar ska jag cykla till Paris med Team Rynkeby för att samla in pengar till Barncancerfonden.
Men tills dess kommer den här bloggen att berätta den osminkade sanningen om träningens med- och motgångar.
Men också om prylar, mat och motionslopp.

Häng med, häng på!