Annons

Brännpunkts blogg

Carina Stensson

Carina Stensson

Debatten om bland annat hedersvåld och självförsörjning väckte stort läsarintresse i förra veckan, även under semestertider. Brännpunkt fortsätter att hålla i diskussionerna och det är tydligt att det är uppskattat. Närmare femhundra kommentarer har postats under artikeln om svårigheten för Sverige att klara oss på egen hand vid en kris, och fler inlägg är att vänta i ämnet.

Vi förbereder nu inför höst, med skolstart, vardag och mer politik på dagordningen. Finns det något som är extra viktigt att debattera just nu? Något som inte är tillräckligt belyst? Välkommen med tips, synpunkter och artikelförslag till brannpunkt@svd.se.

Missade du intressant debatt i förra veckan? Här är de tio mest lästa artiklarna:

Om bloggen


På Brännpunkts blogg efterlyser SvD:s debattredaktörer artiklar i aktuella ämnen och skriver om vad som har skapat de livligaste diskussionerna.

Här kan du läsa inlägg från Carina Stensson, redaktör för SvD Opinion som både publicerar tidningens debattartiklar och artiklar exklusiva för SvD.se och Lena Karvik, redaktör för tidningens debatt.

Här har läsarna möjlighet att själva vara med och kommentera och ge redaktionen tips.