Annons

Brännpunkts blogg

Lena Karvik

Lena Karvik

SvD Nyheter har de senaste dagarna skildrat situationen på Stockholms illegala hyresmarknad. Reportrarna Hannes Delling och Josefin Pehrson har agerat bostadssökande par och av svartmäklare erbjudits förstahandskontrakt på lägenheter för mellan 240 000 och 300 000 kronor. Läs hela granskningen, se tv-klipp från svarta visningar och rapportera din egen hyra i Hyreskollen här.

Vad bör då göras för att komma tillrätta med den svarta bostadsmarknaden och vem bär ansvaret för att det ser ut som det gör? Vi välkomnar debattinlägg – mejla brannpunkt@svd.se

Ny vecka, nya ämnen. Förra veckan debatterades bland annat abort, pirater och terrorresor på Brännpunkt. Här är förra veckans mest lästa inlägg:

1. Sverige är extremt när det gäller aborter

Om bloggen


På Brännpunkts blogg efterlyser SvD:s debattredaktörer artiklar i aktuella ämnen och skriver om vad som har skapat de livligaste diskussionerna.

Här kan du läsa inlägg från Carina Stensson, redaktör för SvD Opinion som både publicerar tidningens debattartiklar och artiklar exklusiva för SvD.se och Lena Karvik, redaktör för tidningens debatt.

Här har läsarna möjlighet att själva vara med och kommentera och ge redaktionen tips.