Annons

Brännpunkts blogg

Carina Stensson

Carina Stensson

Förra veckan var intresset stort för debatten på SvD.se, med många olika ämnen uppe för diskussion. För debattartiklarna låg läsningen på cirka 133000 unika besökare, och 250000 sidvisningar. Det gör helt klart SvD.se till en av Sveriges största debattsajter, med fördelen av vi finns mitt i nyhetsflödet på sajten.

Både S-krisen och polisanmälan mot Lundsberg väcker debatt och läsarintresse. Missade du något? Här är förra veckans mest lästa debattartiklar:

1. Något håller på att hända inom S

2. Reinfeldts bojkott är helt obegriplig

3. Fyra frågor S ska ta strid om

4. Traditionerna ska bevaras till varje pris

5. Lööf måste agera mot bluffakturorna

6. Bönor är radikalt mer klimatsmarta

Nu ser vi fram emot denna veckans debatt! Idag hålls val i Egypten, och kvinnoaktivister är djupt oroade över att mista en historisk chans till bättre inflytande, missa inte dagens artikel på Brännpunkt från egyptiska Azza Kamel och Lena Ag, Kvinna till kvinna.

Om bloggen


På Brännpunkts blogg efterlyser SvD:s debattredaktörer artiklar i aktuella ämnen och skriver om vad som har skapat de livligaste diskussionerna.

Här kan du läsa inlägg från Carina Stensson, redaktör för SvD Opinion som både publicerar tidningens debattartiklar och artiklar exklusiva för SvD.se och Lena Karvik, redaktör för tidningens debatt.

Här har läsarna möjlighet att själva vara med och kommentera och ge redaktionen tips.