Annons

Brännpunkts blogg

Lena Karvik

Lena Karvik

I dag uttrycker fem socialdemokrater med Solnapolitikern Johanna Graf i spetsen sin ilska över den situation som deras partiledare försatt dem och hela det socialdemokratiska partiet i. De skriver bland annat ”Det är förvisso inte kriminellt att vara fullständigt aningslös, men det är knappast den egenskap som toppar kravlistan på en ledare” och ”Våra ledare ska bekämpa korruption och rofferi, inte förknippas med det”. Artikeln är redan välkommenterad och omtwittrad. Läs hela debattartikeln, och delta i diskussionen, här.

Juholtaffären rör onekligen upp känslor. Frågan är hur det påverkar såväl Socialdemokraterna som förtroendet för politiker i allmänhet. Brännpunkt tar gärna emot debattartiklar om detta, mejla brannpunkt@svd.se

Senaste nytt om turerna kring Juholt kan du läsa här.

Om bloggen


På Brännpunkts blogg efterlyser SvD:s debattredaktörer artiklar i aktuella ämnen och skriver om vad som har skapat de livligaste diskussionerna.

Här kan du läsa inlägg från Carina Stensson, redaktör för SvD Opinion som både publicerar tidningens debattartiklar och artiklar exklusiva för SvD.se och Lena Karvik, redaktör för tidningens debatt.

Här har läsarna möjlighet att själva vara med och kommentera och ge redaktionen tips.