Annons

Brännpunkts blogg

Carina Stensson

Carina Stensson

Idag är det lite av förnyelse på SvD Opinion, där sajten har plats för fler synliga debattartiklar. Det gör fler ämnen och artiklar ligger kvar så att alla ni som läser hinner ta del av dem.

Många intressanta skribenter vill gärna delta i debatten på SvD Opinion vilket är roligt och bidrar till en levande diskussion i aktuella frågor. Det har dock gjort att artiklar ibland försvunnit alltför snabbt från SvD Opinion när nya fyllt på. Detta har gjort att exempelvis kommenteringen som normalt är öppen i tre dagar ibland inte varit avslutad när artikeln inte längre legat kvar synligt. Samtliga artiklar finns dock alltid sökbara. För den som vill se den exakta tidsordningen för publiceringar kan Brännpunkts underindex med fördel användas: www.svd.se/opinion/brannpunkt.

Ledarredaktionens artiklar ligger numera alltid till höger, vilket gör att det blir en tydligare uppdelning mellan Brännpunkt och Ledare.

Dessvärre har vi problem med Mest kommenterat på SvD Opinion, som inte fungerar för närvarande. Vi jobbar på att få ordning på detta tekniska problem.

Är det något ni läsare saknar på sajten? Något som kan göras bättre? Tydligare?

Vi tar gärna emot synpunkter! Mejla brannpunkt@svd.se.

Om bloggen


På Brännpunkts blogg efterlyser SvD:s debattredaktörer artiklar i aktuella ämnen och skriver om vad som har skapat de livligaste diskussionerna.

Här kan du läsa inlägg från Carina Stensson, redaktör för SvD Opinion som både publicerar tidningens debattartiklar och artiklar exklusiva för SvD.se och Lena Karvik, redaktör för tidningens debatt.

Här har läsarna möjlighet att själva vara med och kommentera och ge redaktionen tips.